Smooth B2

Euroflex Smooth B2 Ovaj lagan i kompaktan aktivni sustav za glačanje ima sve potrebno da glačate poput profesionalca. Profesionalno glačalo radi savršeno sinkronizirano sa svim izvornim funkcijama Smooth daski za glačanje. Plutajući sustav glačanja s funkcijom grijanja i usisa pare čini zadatak glačanja jednostavnim i laganim za obavljanje. Ne trebate biti stručnjak za savršeno glačanje u kratkom vremenu. - GRIJANA POVRŠINA - FUNKCIJA USISA - FUNKCIJA PUHANJA s podešavanjem intenziteta - ugrađeni KOTAO pod pritiskom - Profesionalno GLAČALO

Više detalja

EF02002
New product

796,20 € (5998.97 kn) 

- +

Pribor

 
Više informacija

Smooth B2
Profesionalni aktivni sustav glačanja

SMOOTH nije samo uobičajena daska za glačanje već ima i posebne funkcije koje zajedničkim radom čine posao glačanja laganim, brzim i zabavnim. Grijača površina, puhanje i usis pare najbolji su saveznici za savršeno glačanje. SMOOTH je najbolji način da se osigura postupak glačanja na optimalan način.

 
Euroflex Smooth B2 lagan je i kompaktni aktivni sustav za glačanje

Iako ima veliku površinu za glačanje, posebno je dizajniran da bude kompaktan, lagan i jednostavan za rukovanje i transport. Diskretan i može se čuvati - ČAK I U VERTIKALNOM POLOŽAJU - bilo gdje u kući zauzimajući minimalni prostor.

Tehnički podaci

Snaga: 1950W
Napajanje: 220-240V ~ 50/60 Hz
Dimenzije uređaja: 117 x 50 x 14 cm
Dimenzija pakiranja: 120 x 53 x 16 cm
Bruto težina: 16,4 kg
Neto težina: 14,6 kg
Dužina kabela: 2,5 m
Kapacitet vode: 0,8 L

1 drugi proizvod u istoj kategoriji:

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 € PDV
0,00 € Ukupno

Cijene s PDV-om

Blagajna