Smooth B2X

Euroflex Smooth B2X Ovaj lagan i kompaktan aktivni sustav za glačanje ima sve potrebno da glačate poput profesionalca. Profesionalno glačalo radi savršeno sinkronizirano sa svim izvornim funkcijama Smooth daski za glačanje. Plutajući sustav glačanja s funkcijom grijanja i usisa pare čini zadatak glačanja jednostavnim i laganim za obavljanje. Ne trebate biti stručnjak za savršeno glačanje u kratkom vremenu. - GRIJANA POVRŠINA - FUNKCIJA USISA - FUNKCIJA PUHANJA s podešavanjem intenziteta - ugrađeni KOTAO pod pritiskom - Profesionalno GLAČALO

Više detalja

EF02005
New product

796,20 € (5998.97 kn) 

- +

Pribor

 
Više informacija

Smooth B2X
Profesionalni aktivni sustav glačanja

SMOOTH nije samo uobičajena daska za glačanje već ima i posebne funkcije koje zajedničkim radom čine posao glačanja laganim, brzim i zabavnim. Grijača površina, puhanje i usis pare najbolji su saveznici za savršeno glačanje. SMOOTH je najbolji način da se osigura postupak glačanja na optimalan način. Za razliku od B2 modela, novi B2X je unaprijeđeni model koji nema regulaciju brzine ventilatora.

 
Euroflex Smooth B2X lagan je i kompaktni aktivni sustav za glačanje

Iako ima veliku površinu za glačanje, posebno je dizajniran da bude kompaktan, lagan i jednostavan za rukovanje i transport. Diskretan i može se čuvati - ČAK I U VERTIKALNOM POLOŽAJU - bilo gdje u kući zauzimajući minimalni prostor.

Tehnički podaci

Snaga: 1950W
Napajanje: 220-240V ~ 50/60 Hz
Dimenzije uređaja: 117 x 50 x 14 cm
Dimenzija pakiranja: 120 x 53 x 16 cm
Bruto težina: 16,4 kg
Neto težina: 14,6 kg
Dužina kabela: 2,5 m
Kapacitet vode: 0,8 L

1 drugi proizvod u istoj kategoriji:

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 € PDV
0,00 € Ukupno

Cijene s PDV-om

Blagajna