Izjava o zaštiti privatnosti i prikupljanju osobnih podataka

Frigotehnika d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca. To činimo na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza. Također, redovito informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, dajući im mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Frigotehnika d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Na web stranicama www.frigotehnika.hr nalaze se informacije o proizvodima i uslugama iz asortimana poduzeća Frigotehnika d.o.o. Stranice prvenstveno služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke te Frigotehnika d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Kao voditelj obrade osobnih podataka, obvezujemo se primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.

1. NAŠI STAVOVI O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI PODATAKA

Smatramo da su osobni podaci temeljno pravo svakog pojedinca te su stoga svi naši zaposlenici, ali i partneri educirani o važnosti zaštite osobnih podataka te prilikom prikupljanja i obrade osobnih podataka vodimo računa njihovoj zaštiti. Stoga smo uveli načela kojih se u Frigotehnici svi moraju pridržavati:

    Podaci su odgovornost, oni trebaju biti prikupljeni i obrađeni samo kada je to zbilja neophodno
    Privatnost korisnika i zaštita podataka su ljudska prava
    Imamo dužnost voditi brigu za korisnike i njihove podatke
    Nikad nećemo prodavati, iznajmljivati ili na drugi način distribuirati ili javno objavljivati vaše osobne podatke

2. PRAVNI OKVIR

Veliki naglasak stavili smo i na usklađenje našeg poslovanja sa svim nacionalnim i međunarodnim zakonskim propisima vezanim uz zaštitu podataka i privatnost korisnika, prije svega sa:

Opća uredba o zaštiti podataka EU (GDPR)

Direktiva EU o zaštiti podataka (DPD)

Zakon o zaštiti osobnih podataka

Zakon o zaštiti potrošača

3. KOJE OSOBNE PODATKE PRIKUPLJAMO I ZAŠTO

Ova web stranica prikuplja i koristi osobne podatke iz sljedećih razloga:

3.1 Praćenje posjeta web lokaciji

Frigotehnika d.o.o. prikuplja određene informacije od svojih korisnika i o svojim korisnicima bilo preko web server logova, cookies (kolačića) ili pri ispunjavanju obrasca za narudžbu. Kao i većina internetskih stranica i mi za tu svrhu koristimo Google Analytics kolačiće.

Kad posjetite našu web stranicu, mi možemo pratiti informacije pomoću kojih administriramo web stranicu i analiziramo njezinu uporabu. Primjeri informacija koje možemo pratiti su: vrsta browsera (preglednika) ili računala koje koristite, broj linkova koje kliknete unutar stranice, države ili zemlje iz koje ste pristupili stranicama, datum i vrijeme vašeg posjeta stranici, ime vašeg davatelja internet usluga, web stranicu koja vas je povezala s našom stranicom, stranice koje pogledate na našoj stranici. Iako Google Analytics bilježi te podatke, nijedan od tih podataka vas ne može osobno identificirati. Iako Google Analytics bilježi i IP adresu s koje pristupate stranici i preko koje bi vas se moglo osobno identificirati, taj podatak Google ne dijeli s nama i mi mu ne možemo pristupiti.

Također, prilikom korištenja naših usluga, tj. prilikom ispunjavanja obrasca za narudžbu zatražit ćemo neke osobne podatke, kao što su: ime, adresa, e-mail, broj telefona i druge relevantne podatke. Osobne podatke koje prikupimo od vas nećemo ustupiti trećim stranama bez vašeg dopuštenja, osim u slučaju naše zaštite od odgovornosti, Vašeg odgovaranja na pravni postupak ili u skladu sa zakonom.

3.2 Newsletter

Kod registracije za newsletter prikupljamo i obrađujemo Vaše podatke uz Vašu privolu, a sukladno članku 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka. Ovim putem slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnje obrađivanje Vaših osobnih podataka ustupljenih Frigotehnici d.o.o., a u izričitu svrheu slanja newslettera.

Ako se odlučite prijaviti na našu newsletter listu, email adresa koju nam pošaljete prosljeđuje se softverskoj platformi koja nam pruža usluge e-mail marketinga. Email adresa koju šaljete neće biti pohranjena u vlastitoj bazi podataka ili na nekom od naših internih računalnih sustava.

Vaša adresa e-pošte ostaje unutar baze podataka navedene platforme dokle god nastavljamo koristiti usluge te platforme za email marketing ili dok ne zatražite odjavu s newsletter liste. Na Newsletter se možete odjaviti klikom na poveznicu na kraju e-poruke koju od nas dobijete.

Ako ste mlađi od 16 godina, morate dobiti pristanak roditelja prije nego što se prijavite na naš newsletter.

4. Partnerske firme koje obrađuju podatke (treće osobe)

Koristimo određeni broj usluga poslovnih partnera za obradu osobnih podataka u naše ime. Ove firme su pažljivo odabrane i sve su u skladu s propisima navedenim u članku 2.

Ove firme se smatraju izvršiteljima obrade i one osobne podatke koje im mi kao voditelj obrade proslijeđujemo smiju koristiti samo u onu svrhu i u onom roku koji smo im mi definirali

5. KRŠENJE PRIVATNOSTI PODATAKA

O svakom kršenju privatnosti podataka iz naše baze ili baze bilo kojeg od naših partnera obavijestit ćemo sve relevantne osobe i nadležna tijela u roku od 72 sata od prekršaja, ako je očigledno da su ukradeni podaci spremljeni na način da se može otkriti identitet vlasnika podataka.

6. PROMJENE IZJAVE O PRIVATNOSTI

Ova izjava o privatnosti može se s vremena na vrijeme mijenjati u skladu s zakonodavstvom ili razvojem industrije. Nećemo eksplicitno obavijestiti naše klijente ili korisnike web stranica o tim promjenama. Umjesto toga, preporučujemo da povremeno provjeravate ovu stranicu za sve izmjene izjave.


Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 € PDV
0,00 € Ukupno

Cijene s PDV-om

Blagajna