Thermal X1


Euroflex Thermal X1

Mnogo više od uobičajenog parnog čistača podova, Euroflex Thermal X1 u roku od nekoliko sekundi čisti sve vrste tvrdih podova egzotermnom tehnologijom (120° C) - bez pare.

EKOLOŠKI

Štedi do 90% više vode od bilo koje tradicionalne krpe i 70% električne energije od ostalih uređaja na tržištu. Za čišćenje 1000 ft² / 90 m² dovoljno je samo 100 ml vode i samo 400 w snage.

JEDNOSTAVAN ZA KORIŠTENJE

Nevjerojatno je lagan i praktičan. Lako može doći do svakog mjesta na vašem podu! Spreman je za rad samo 3 minute nakon uključivanja u struju.

VIŠENAMJENSKI

To je višenamjenski uređaj! Primjenom krpe za sakupljanje prašine postaje brisač prašine.

SANITIZIRANJE

Uklanja 99% bakterija s poda zahvaljujući snazi topline ​​koju oslobađa njegova aluminijska ploča, bez upotrebe kemikalija, koristeći samo vodu za savršeno čišćenje.

SUSTAV PAMETNE POMOĆI

Njegov sustav pametne pomoći opremljen je senzorima koji će vas voditi kroz najbolje performanse čišćenja. Zvučni signal će vas obavijestiti koliko je točno vlage potrebno za savršeno čišćenje i ako je vlaga preniska ili ako se krpa isuši, Thermal X1 će vas obavijestiti kada je vrijeme za punjenje spremnika ili za promjenu krpe od mikrovlakana.

Više detalja

EF01004
New product

132,59 € (999 kn) 

- +

Pribor

 
Više informacija

Thermal X1
Termički grijani čistač podova

Euroflex je prvi na svijetu stvorio termičko grijani čistač podova koji koristi egzotermnu tehnologiju (Međunarodni patent).

U termodinamici postupak toplinskog prijenosa opisuje reakciju koja oslobađa energiju u obliku topline iz sustava u okolinu. Thermal X1 prenosi toplinu sa svoje aluminijske ploče (dosežući 250° F / 120° C) na podlogu za čišćenje ispod sebe, stvarajući dovoljno energije za čišćenje tvrde podloge na najbrže i najučinkovitiji mogući način. Radi s preciznom količinom vode kako bi stvorio idealnu vlagu za čišćenje. Za čišćenje površine do 1000 ft² / 90 m² potrebno je samo 3,5 oz / 100 ml vode. Tehnologija toplinskog prijenosa također djeluje kako bi se izbjeglo unutarnje stvaranje vapnenca.

Euroflex Thermal X1 trenutno je najinovativniji uređaj za čišćenje poda na tržištu.

Egzotermna krpa Thermal X1 najbolje je rješenje za čišćenje svih vrsta tvrdih podova. Kako bi se poboljšale performanse, dizajnirane su posebne krpe od mikrovlakana koje odgovaraju svakoj potrebi.

     Bijela podloga: BILO KOJA POVRŠINA
     Siva podloga: TVRDOKORNA PRLJAVŠTINA
     Žuta krpa: SAKUPLJAČ PRAŠINE

 

Krpe od mikrovlakana su izdržljive i perive.
Sve su opremljene posebnom naljepnicom koja vam omogućuje uklanjanje bez kontakta s prljavom krpom.

Tehnički podaci

Model: MC2 X5
Duljina kabela za napajanje: 6m
Napajanje: 220-240V
Težina: 1,2 kg
Ploča: Aluminij 400W - 50Hz
Kapacitet spremnika: 100 ml
Vrijeme aktivacije: 3 min
Pakiranje: 49 x 29 x 10 cm

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 € PDV
0,00 € Ukupno

Cijene s PDV-om

Blagajna