Kao kreativna i dinamična tvrtka, uvijek proučavamo i procjenjujemo način na koji su se stvari radile u prošlosti, prije nego što razvijemo naša jedinstvena rješenja.
1994. godine razvili smo i proizveli novi električni uređaj: prva patentirana aktivna daska za glačanje proizvedena je na našoj proizvodnoj liniji.
Ovo je bila prva profesionalna daska za glačanje dizajnirana za kućnu upotrebu, s grijanom površinom, puhanjem, usisavanjem i ugrađenim kotlom. Ovo je bio naš prvi korak na tržištu malih električnih uređaja.

SNAGA I STABILNOST JE U RAZVOJU I RASTU INDUSTRIJSKE GRUPE.

Snaga i stabilnost industrijske grupe koja se neprestano razvija i raste. Euroflex je tijekom godina razvio snažne industrijske vještine dodavanjem i integriranjem širokog spektra aktivnosti; to je omogućilo Euroflexu da sve brže reagira na potrebe proizvodnje i dizajna.

Stvaranje važnih tvrtki koje posluju u povezanim temeljnim sektorima pokazalo se pobjedničkim izborom, što je dovelo do veće fleksibilnosti sa stajališta upravljanja i poslovanja. Istodobno su se pojavile nove poslovne mogućnosti, kako proizvodnje, tako i pružanja usluga.

NAJNAPREDNIJI PROIZVODNI SUSTAV

Proizvodnja

Ogromno znanje stečeno putem partnera u poljima industrijske prerade plastike i čelika omogućilo je Euroflexu da igra središnju ulogu na tržištu: iskusan, sposoban, profesionalan, a istovremeno pruža učinkovitost i fleksibilnost u svakoj određenoj fazi proizvodnog procesa.

Od proizvodne trake do automatske proizvodnje kotlova; od kalupa plastike do podrške u upravljanju i logističke podrške za implementaciju proizvodnih linija, Euroflex je tehnološki napredna tvrtka s snažnim inovacijskim nagonom


Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 € PDV
0,00 € Ukupno

Cijene s PDV-om

Blagajna