VIZIJA

Ambiciozni cilj Euroflex-a je revolucija tradicionalnog koncepta kućnog rada.
Učinkovitost i jednostavnost svih Euroflex uređaja jamče izvrsne rezultate u pogledu performansi i trajnosti što rezultira kraćim vremenom i uštedom energije.

Cilj nam je poboljšati kvalitetu našeg života, dajući nam više slobodnog vremena koje ćemo posvetiti sebi i svojim hobijima.

INOVACIJA

Uvijek ugrađena u Euroflex-ov DNK, inovacija se postiže opsesivnom pažnjom prema tržištu i potrebama kupaca, pokušavajući predvidjeti trendove, stvoriti mogućnosti i zadovoljiti potrebe koje tek trebaju nastati.

Povijest je dokazala Euroflex-ovopravo: od rođenja do danas, tvrtka je pokazala sposobnost postizanja inovativnih rezultata u dizajnu i razvoju proizvoda prije nego što je itko drugi oživio jedinstvena rješenja interakcijom tehnologija i aplikacija iz različitih industrijskih sektora.

Inovacije se nalaze na razini proizvodnje, počevši od pretprodukcijske faze analize i istraživanja kako bi se dobila najbolja mješavina sigurnosti, pouzdanosti i svestranosti upotrebe.

DIZAJN R&D

U Euroflexu težnja za visokom razinom inovacija, kvalitete i pouzdanosti slijedi pomni put koji se razvija od početne ideje do proizvoda koji na nov, jednostavan i intuitivan način zadovoljava potrebe potrošača.

U svakoj fazi projekta Euroflexov najmoderniji odjel za istraživanje i razvoj primjenjuje svoje veliko znanje na materijale, dizajn i tehnike izrade prototipa, kako bi donio jedinstvena rješenja.

KVALITETA

Euroflex primjenjuje iskustvo i znanje stečeno godinama tijekom svake faze proizvodnog procesa. Kvaliteta Euroflex-a nije samo temeljni cilj koji se slijedi, korak po korak, kroz čitav asortiman proizvoda, već filozofija koju dijele i primjenjuju na svakoj razini proizvodnog lanca. To dokazuju važni certifikati dobiveni i na korporacijskoj (ISO-9001: 2000) i na razini upravljanja sustavima (TÜV).

Kvaliteta je najvažnija od ranih faza svakog projekta: počevši od dizajna, korištenjem FMEA metodologije, do strogih ispitivanja otpornosti i performansi, a kao rezultat toga svaka je komponenta certificirana. Izbor dobavljača, cjelokupni proizvodni proces svakog uređaja.

NAŠA MARKA

Ime Euroflex promovira se u svijetu zahvaljujući svojoj revolucionarnoj liniji proizvoda od pare, termalne, glatke, vakuumske robe, distribuirane kroz učinkovitu mrežu s uredima u Europi, Sjedinjenim Državama, Australiji i Aziji.


Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 € PDV
0,00 € Ukupno

Cijene s PDV-om

Blagajna